Overblog Suivre ce blog
Administration Créer mon blog

Top articles

  • Home-made

    30 juin 2013

    Home-Made : My wish is to see one day, vegan cook recognized as a culinary speciality. More than an ideology, vegan cook is delicious, class and there are so many challenge and possibilities. And as you were able to see in the course of the past weeks,...

  • Crème chantilly coco

    27 juin 2013

    Crème Chantilly 200 gr crème de coco 3 càc de sucre C’est comme battre des blancs en neige, avec un batteur : * ‘Mixer’ la crème pendant quelques minutes puis ajouter le sucre à la dernière minute. * Ensuite conserver au frigo (jusque trois jours)

  • Soupe Western

    19 juillet 2013

    Soupe Western: Basée sur la recette du chili con carne, j’ai essayé de faire un velouté, et c’était vraiment délicieux. 200gr haricots rouges, 2 pommes de terre (cuite au four et puis épluchée et coupée en cube) 60 cl d’eau, 150gr maïs en conserve. *...

  • Western Soup

    19 juillet 2013

    Western soup: Based on the Chili con Carne recipe, I’ve tried to make it as a kind of ‘velouté ‘, and it was really tasty. 200gr red beans, 2 potatoes (baked in oven, then peeled and cut) 60 cl of water, 150gr corn. * Put every ingredients in a saucepan,...

  • Almond milk (home-made)

    25 juin 2013

    Almond milk: * ½ liter of mineral water * 100 gr almond powder *Put the water in a bowl, then the almond powder in a clothes that you knot. *Wet the clothes in the water and then extract the milk during 30 minutes. *Then put the milk in a bottle (can...

  • Lait d'amande (fait-maison)

    25 juin 2013

    Lait d’amande: ½ litre d’eau minérale 100 gr de poudre d’amandes * Mettre l’eau dans un saladier. * Mettre la poudre d’amande dans un torchon que vous nouerez. * Tremper le ‘torchon’ dans l’eau et le presser pour extraire le lait, durant trente minutes....

  • Chocolate Mousse

    20 juin 2013

    Chocolate mousse: 100 gr chocolate 2 banana 3 teaspoon syrup of agave 25 gr of margarine * In a saucepan, combine chocolate and butter until it's all melted. * Mix banana in a mixer. * When the chocolate is ready, add the banana in and add the syrup....

  • Mousse au chocolat

    20 juin 2013

    Mousse au chocolat: 100 gr chocolat 2 bananes 3 càc sirop d’agave 25 gr de margarine * Dans une casserole, mélanger le chocolat et la margarine jusqu’à ce que le mélange fonde. * Mixer une banane. * Quand le mélange à fondu, ajouter la banane mixée et...

  • Envoyez vos photos et astuces :) (send your pics)

    23 juin 2013

    L'idée de ce blog est que tout le monde puisse mettre la main à la pâte. Pour les vegan débutants, je propose aux vegan confirmés de donner vos conseils, astuces et quels substituts vous utilisez. Pour tous, vegan, non vegan, tout simplement aux passionnés...

  • Pasta gratin

    15 juillet 2013

    Pasta gratin: 500gr pasta, 150gr mushrooms, white sauce. (http://allveganveganforall.over-blog.com/b%C3%A9chamel) * Bake the pasta and then drain them. * Add the mushroom, the white sauce * Bake it in the oven for 20 minutes 350'F/180°C.

  • Shortbread

    04 juillet 2013

    Shortbread: 60 gr margarine 30 gr vanilla sugar 30 gr sugar 50 gr flour * Mix the sugar with the butter. * Then add the flour to make a pasta. * Roll it out and use it for a pie (double ingredients), for croissant or just for cookies.

  • Whipped Cream (coco nut)

    27 juin 2013

    Whipped cream 200 gr coco nut cream 3 teaspoons of sugar. It's the same way to do that beating eggs until stiff, in a beater : * Mix the cream for a few minutes adding the sugar at the last time. * Then keep it til three days in the fridge.

<< < 1 2 3 4